seksuelle spørsmål til kjæresten sorted by
relevance

Admin27.06.2021

45 spørsmål til kjæresten din (for å bli kjent med ham mye bedre) / par

Men never mind, er latteren den beste medisin! Hva tror du vi har til felles? Hva med rollen som en mann? Hva er du en snobb om? Er det noe du vil endre om deg selv? Hvilken er den husholdningen ork on svarteliste? Hvor vil du hvile i noen dager? Hvor lett endrer du meningene dine? Hva tror du er bortkastet penger? Hva synes du er den beste perioden i en persons liv? Hvordan vil en gjennomsnittlig dag i det perfekte livet ditt se ut? I hvilken alder mistet du jomfrudommen din? Kino av handling eller humor? Hvor mye penger har du spart? Hvilken alder mistet du jomfruen din? Hva er intimitet for deg? Hvilken del av kroppen min liker du mest? Flere og flere mennesker er reticent om ekteskap.
102
Admin12.07.2021

45 spørsmål til kjæresten din (for å bli kjent med ham mye bedre)

Det er bare en personlig preferanse.
3305
Admin01.09.2021

livsstil: Personlig Spørsmål du kan spørre kjæresten din

Hint: Slett subtile hint her og der du virkelig liker henne! Vil du heller ha flere nattbordspartnere eller en venn med fordeler? Begge utrolig kinky, noe som er mer spennende? Hvilke frisyrer passer med hvilke personligheter? Hva er det viktigste i et forhold? Hvilket ord beskriver deg bedre enn noe annet ord? Hvordan liker du kunsten elskov? Hvordan ser en dag i livet til et par med et supersunt forhold ut? Du vil sjekke forventningene dine mot hennes og se hvordan de samsvarer.
4508
Admin13.06.2021

Intime sex

Hvis jeg ikke uttrykke det til deg, hvordan vet du at jeg vil elske? Hvor mange har du i tankene? Hva forventer du av meg? Hvor mange mennesker har du sovet med? Hva med de tre beste tingene? Hva er noen av dine personlige tips om hvordan du kan leve et bemerkelsesverdig liv? Trodde du at det var for mye tid eller ikke nok tid? Er du komfortabel med mine idealer? Det er bra at du forteller denne typen ting fordi det ikke er noen hemmeligheter i forholdet.
7309
Admin10.06.2021

Gode spørsmål til kjæresten

Bli kjent med Customer Service.
5108
Admin25.06.2021

Intime sex

Hvordan vil du at begravelsen din skulle bli? Hva er det mest romantiske for deg under sex? Kanskje ble du bedre kjent med deg selv.
59010
Admin27.07.2021

Å ikke bli tilfredstilt av kjæresten

Og det er heller ikke rettferdig eller nyttig for dere to.
506
Admin21.06.2021

Vil du heller? spørsmål for par

Du kan sjekke ut noen av for andre temaer i Vil du heller? Vet du hva min mening er om troskap? Veiledning om hvordan du kan komplimentere en jente• Hva er deres tro, og hvordan rasjonaliserer de det? Og hvem elsker ikke en god historie? Hva er den verste ikke-ulovlige vanen en person kan ha? Har du operert noen deler av kroppen din? Hva er de mest mannlige og minst mandige tingene du noen gang har gjort? I hvilken stilling vil du ha meg? Dette kan bli spurt for fort, men hvis du refererer til denne personen som din elsker, er du sannsynligvis i sikker sone.
9205
Admin01.09.2021

20 spørsmål for å spørre kjæresten din om å lære alt du trenger å vite / Flirte Flings

Hva er et antrekk du vil se meg inn? Er utrolig glad i ham og vil ikke avslutte forholdet selv om det seksuelle ikke helt funker for min del.
3609